Férfiakat megszégyenítő kitartással versenyeztek az erős hölgyek Ózdon

Megosztás

Elmúltak már azok az idők, amikor a nők gyengének és törékenynek mutatják magukat. Az új korszak kihívásainak megfelelően már a gyengébbik nem is lehet erősek és a férfiak is megragadhatják a porszívót. Pár nappal ezelőtt az előbbit demonstrálták az ózdi “angyalok”.

Az ózdi Iron Angels egy kifejezetten nőknek szóló alakformáló stúdió, ahová minden korosztályból várják az izomra, vagy egészséges önbizalomra vágyó hölgyeket. Amikor éppen nem a súlyokat emelgetik, szívesen segítik adományokkal a rászoruló családokat és így év végéhez közeledve összemérik tudásukat egy házi verseny formájában.

Az immár harmadik éve megrendezésre kerülő versenyre ezúttal a polgármestert, Janiczak Dávidot is meghívták, aki saját szemével láthatta a hölgyek példamutató összetartását, melyről így írt közösségi oldalán:

“Bellér Gréta és Féder Tímea edzőtermében egy olyan társaság alakult ki az elmúlt években ahol kortól, foglalkozástól függetlenül a mozgásnak és egészséges táplálkozásnak hódolnak. A közös célok pedig egy igazi családi, baráti közösséget alakítottak ki, akik edzésen kívül is tartják a kapcsolatot. A mozgásra és a táplálkozásra való odafigyelés jelentős változásokat hoz a testformálásban, és eközben a lélek is formálódik, kitartást, türelmet, céltudatosságot épít az életbe. Büszke vagyok a csapatra, csak így tovább!”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek